ThriveMAX

Thrive MAX är den ultimata Noni-drycken på marknaden idag. Du kan köpa genom att följa länken under Beställning och nöjd kund-garanti nedan. Morindas vetenskapsmän som utvecklade Max fomulerade den till att bli den mest kraftfulla produkten hittills. Som John Wadsworth, VD för Morinda Bioactives, säger: "Om vi vetat vad vi vet nu, hade vi lanserat företaget med denna produkt redan 1996."

Noni-frukten kommer från Tahiti och har använts som medicinalväxt sedan lång tid tillbaka. Det är min förhoppning att även du ska få tillfälle att prova Noni-frukten, samt lära dig lite om iridoider som är en av de unika verksamma substanserna i frukten läs mer i avsnitten nedan.

Du som köper Thrive Max, gör gärna anteckningar om dina upplevelser efter det att du börjat använda produkten. Uppmärksamma om du upplever att du t ex får mer energi, sover bättre, vaknar utvilad och känner dig piggare och gladare, mer stresstålig, jämnare i humöret, magen fungerar bättre, mindre värk, bättre återhämtning vid ansträngning eller träning eller något annat.

Det har den senaste tiden skrivits och pratats mer och mer om AGEs, som inte alls är bra för våra kroppar. Iridioider kan motverka AGE, och de finns i bl a Noni-frukten som är huvudingrediens i ThriveMax. Nu kan du nu lyssna till en av Sveriges främsta kännare av Noni-frukten och dess goda egenskaper för oss människor, Anneli Jansson, nedan. Annelie förklarar vad AGE är och vad vi kan göra för att minska vårt intag av dem.

Lyssna gärna på en intervju med Anneli Jansson om iridoider:

AGEs och iridoider (YouTube, 12 minuter)

Beställning och nöjd kund-garanti!

Du kan genom att följa länken: http://mymorinda.com/3548617/sv-se/home göra ditt första köp av t ex Thrive MAX!

Du kan också ringa kundtjänst och lägga din beställning. Ring (gratis) 020-355511 alt 08-57933410. Vid samtal med kundtjänst är det viktigt att du uppger LifePort/ Gabor Kovacs som referens samt om det efterfrågas idnr: 3548617. De kan också svara på alla frågor rörande din beställning av noniprodukterna. Om något är oklart så är det bara att maila till lifeport@telia.com.

På allt du köper har du dessutom unika 90 dagars nöjdkundgaranti! Skulle du av någon anledning inte vara nöjd så är det bara att säga ifrån så får du pengarna tillbaka. Det är underbara produkter - därav den generösa 90 dagars nöjdkundgaranti!

Nonifruktens väg till dig

Noni-historia!

Vårt produktarv börjar med Tahiti, källan till vår Noni och en av de mest ofördärvade miljöerna i världen. Med dess friska luft, rena vatten och rika vulkaniska jordart bildas en perfekt miljö för noniväxten att växa i.

4000 – 2000 f. Kr:

För mer än tvåtusen år sedan lämnade de polynesiska förfäderna Sydostasien i jakt på nya horisonter över havet. Dessa äventyrare tog förutom sina familjer med sig sina heliga plantor kokosnöt, pandanus, taro och den värdefulla noni, som ansågs vara hemligheten till sundhet och skönhet.

500 f. Kr – 200 e. Kr:

Noni-frukten växer vilt och blir en stöttepelare i den polynesiska civilisationen. Alla delar av noni-plantan används—frukt, blad, frön och bark. Noni-frukten sprids över hela Stilla havsområdet.

1769:

Kapten James Cook och hans besättning upptäcker paradisöarna vid Tahiti och noterar att många invånare använder noni.

1955:

Ralph Heinicke höll på med forskning kring ananasplantan när han upptäckte noni-plantans välgörande egenskaper. Hans studier skulle så småningom leda till grundandet av en hel industri, vilken skulle komma att förbättra livskvaliteten för tusentals människor.

1993:

När livsmedelsforskaren John Wadsworth läst studierapporterna från Heinicke, reser han till Tahiti och bekräftar existensen av en kommersiellt livskraftig noni-källa. Han intervjuvar invånarna och statliga tjänstemän samt söker efter historiska dokument på bibliotek. Han upptäcker att forntida påståenden är sanna—moderna studier visar att noni har sunda och goda egenskaper.

1996:

Med hjälp av livsmedelskunskap, branscherfarenhet samt marknadsförings- och affärsskicklighet läggs grunden för uppbyggnad av ett nytt revolutionerande företag: Tahitian Noni International.

2002:

Griffin Hill, ett oberoende marknadsundersökningsföretag, publicerar en studie i vilken anges "Tahitian Noni International är ett av de privata företag i USA som växer snabbast, och färre än tio privata företag i historien kan jämställas med Tahitian Noni International:s tillväxt under de sex första åren."

2004:

Mängder av nya produkter lanseras. Alla dessa kretsar runt huvudelementen hos noni-plantan: Frukt, blad och frö. Regeringen i Franska Polynesien belönar TNI för dess bidrag till nationens ekonomiska tillväxt och övergripande positiva inverkan. Företaget har även fått priset 'Corporation with Social Responsibility' (företag med socialt ansvar) från FN-sanktionerade International Council of Caring Communities (ICCC).

2005:

En ny toppmodern bearbetningsfabrik är färdigställd på Tahiti. Fler än 50 lokala Tahitibor arbetar där och över 1 000 familjer är engagerade i arbetet med att skörda frukten på över 80 öar i Franska Polynesien.

2010:

  • Släpps de första produkterna i världen med garantera innehåll av Iridoider

  • Startar det första Iridoidsymposiet i världen och som framöver kommer att hållas i augusti varje år.

2012: Nu har även du möjlighet att via LifePort ta del av denna naturens mirakelväxt!

Varför är Nonifrukten så otroligt nyttig? - Iridoider

Varför är Nonifrukten och de produkterna som Noni är källan till så otroligt nyttiga för oss människor?

Nonifrukten innehåller Iridoider som är viktiga för koppen och dess funktioner. Iridoider är inte så känt för de flesta av oss men där har forskats på dem en längre tid nu och förståelsen för dem och dess betydelse för vårt välbefinnande ökar för varje år som går.

Morinda är det enda företaget i världen som har ett dedikerat labratorium för forskning på noni och Iridoider. Morinda backar upp sina produkter i mer än 20 expertgranskade moderna studier vilka 16 är publicerade och över 52 patent är registrerade. Från Morindas branschledande forskningslaboratorium, till universitet runt om i världen, resultatet är detsamma - Morindas produkter fungerar.

Kraften hos iridoider

Wikipedia säger detta om Iridoider:

"Iridoider är terpenoida föreningar som återfinns i många medicinalväxter och kan vara orsaken till vissa av deras hälsoeffekter. Iridoider produceras av växter i första hand som ett försvar mot växtätare eller mot infektion av mikroorganismer och kännetecknas ofta av en avskräckande bitter smak."

Nonifrukten: Innehåller hundratals nyttiga bioaktiva substanser, de mest kraftfulla bioaktiva substanserna är iridoider.

Iridoider är kraftfulla fytokemikalier som produceras av växter som ett försvar mot infektioner och andra hot mot hälsan. Medan iridoider finns i en stor andel av medicinalväxter, är de inte vanliga i matväxter och frukter. Iridoider är stabila och motståndskraftiga mot nedbrytning under tillverkningsprocessen och lagerhållning av slutprodukten.

Fördelarna med iridoider har dokumenterats väl. Flera forskare och kliniska studier har visat att iridoider tillhandahåller ett brett utbud av farmakologisk bioaktivitet. Den är mycket adaptogen, vilket innebär att den hjälper till att balansera kemiska interaktioner och förbättra hälsan och funktioner av biologiska system.

Du behöver iridoider:

• Om du inte äter så bra som du ska
• Om du inte motionerar regelbundet
• Om du har övervik eller fetma
• Om du har hälsoproblem
• Om du behöver mer energi och uthållighet
• Om du har haft stressfaktorer i ditt liv
• För att din kropp åldras

noni

Hur mycket ska jag dricka per dag?

Thrive MAX: innehåller frukterna nedan, Noni, blåbär, körsbärscornell samt olivblad! Thirve MAX innhåller: mer än 150 fytonutrienter, 29 Iridoider ifrån 4 olika Iridoidkällor. 120 mg Iridoider/60 ml Thrive Max-dryck ger den perfekta balansen för våra celler ! Du kan genom att följa länken: http://mymorinda.com/3548617/sv-se/home göra ditt första köp av t ex Thrive MAX!

noni

Noni-iridoider Oliv-iridoider Blåbärs-iridoider Körsbärs-iridoider

Våra produkter är skapade för att möta dina individuella behov. Produkterna är, utan undantag, av högsta standard och kvalitet.

Vi lever vårt liv i ett allt högre tempo och att behålla en sund livsstil kan vara en utmaning i dessa tider. Bestäm dig för den sunda vägen genom att välja någon av våra unika Tahitian Noni drycker.

Thrive MAX - Ger dig hela 120 mg Iridoider per 60 ml dryck. Priset blir ca 30 kr/dag vilket är en låg kostnad för en bra hälsa. Vi är många som dricker kaffe och äter godis och kakor etc för mer kronor per dag, utan att reflektera över detta, och det är ju sällan några bra produkter för hälsan.

Max ger dig en unik kombination av Iridoider från fyra olika iridoidkällor, i en välsmakande, naturlig blandning. Huvudingrediensen är noni, en frukt med mycket positiva egenskaper och som har använts av befolkningen på Franska Polynesien i hundratals år, se ovan. Till detta har vi nu adderat värdet av de väldokumenterade fördelarna hos olivfruktextrakt (Olea europaea), körsbärskornell och blåbär.

En av de viktigaste Iridoiderna i MAX är Oleuropein, en stark antioxidant, som har studerats ingående världen över för dess fördelar. Körsbärskornell växer mest i Västeuropa och var känd redan hos det antika Grekland och Rom för dess värdefulla egenskaper. Morinda är det enda företaget i världen som kan erbjuda en kombination av dessa ingredienser, och detta tillsammans med blåbär (Vaccinum corymbosum) ger dig produkten som världen har väntat på – Max.