Mastercare

Mastercare Mini

Mastercare har funnits på marknaden över 30 år och bevisats vara till hjälp i förebyggande och rehabilitering av rygg-, nack-, axel-, höft- och knä-problem. Mastercare utnyttjar 15 graders lutning för att avlasta ryggraden, leder och diskar. Tack vare dess rörliga liggbräda kan man göra fysio-övningar i detta avlastade läge och på så sätt bistå med återföring av vätska till leder och diskar. 

Fördelen med Mastercare är att du “hänger” i dina fötter och på så vis hjälper att justera bäckenet; det avlastar alla leder och diskar – även fotleder, knän och höfter. Eftersom en disk är levande – och om vi då ändrar trycket på den genom att avlasta i 15 graders lutning – så kan den generera ny vävnad och återväxa! Om diskar inte får hälsosam näring, om de inte får frisk blodtillförsel, om de inte har friska rörelser... vad kommer att hända med disken i ryggraden? Den kommer att bli liten. De kommer att komma ner ovanpå varandra, nypa nerverna, och kroppen anpassar sig vilket orsakar fel kroppshållning.

Genom att avlasta trycket så lättar smärtan i de flesta fallen. Gör övningarna i en 15 graders inverterad position för att uppnå "pump-effekten" för ett hälsosamt blodflöde av näringsämnen. Fler tips och idéer finns även på Mastercares hemsida: http://mastercare.se/the-product/models/model-mini.html

Sortering

Mastercare Mini

Fakta om Modell Mini CN-M2
Färg stativ: Svart
Färg på bräda / fotrullar: Svart
Mått hopfälld: 55 x 20 x 120 cm
Vikt: 19 kg
Max längd: Mastercare Mini är konstruerad för personer som är 110–215 cm långa
Max vikt: 100 kg

Mini tar väldigt liten plats!

Instruktionshäfte med 38 bilder medföljer.

Fler tips och idéer finns även på företagets hemsida: http://mastercare.se/the-product/models/model-mini.html

4 999 kr
Facebook