Om Lifeport

LifePort är precis som namnet antyder ”livets hamn” och har funnits sedan hösten 2001. Lifeport vill hjälpa både företag och privatpersoner innan de behöver uppsöka en hamn för att vila ut och hämta krafter... Lifeport vill ge hälsa och välbefinnande till alla och på alla plan! Genom åren har LifePort erbjudit sina kunder en mängd olika produkter för att just uppnå god hälsa. Och har du några förslag på produkter som du skulle vilja se i LifePorts sortiment så är du välkommen att kontakta oss på lifeport@telia.com.

Lifeport står för kvalitet och integritet! Har du som kund ett problem som Lifeport inte har kapacitet att ta hand om för tillfället så har Lifeport, givetvis efter godkännande från dig som kund, möjlighet att kontakta ett annat företag i Lifeports nätverk för att hjälpa dig och ditt företag. Målet är att du ska få hjälp snabbt och effektivt!

För företag är affärsidén att hjälpa små och medelstora företag att ta bättre affärsmässiga beslut rörande strategier, marknadsföring, produktutveckling, logistik och organisation. Lifeport är ”bollplanket” som ställer de jobbiga och obekväma frågorna som kan få företaget att komma vidare i sin utveckling. Lifeport ställer frågorna som kan få dig som står i begrepp att starta ett nytt eget företag att se över affärsidén en extra gång innan den kostat dig dyra pengar och mängder av blod, svett och tårar. Varför inte öka dina chanser att göra rätt från början?

Som privatperson kan du också vända dig till Lifeport för att få personlig coachning och ett bollplank för livets många skiftande möjligheter. Du vill kanske ha hjälp att förverkliga dina livsdrömmar men vet inte riktigt hur du ska komma vidare. Du känner kanske att du vill bli bättre på att tro på dig själv, att synas, att få gehör för dina synpunkter, att må bättre i livet generellt sett. Lifeport har verktygen som kan få just dig att må lite bättre eller bli mogen för att ta de där jobbiga stegen i livet för att kunna komma vidare och utveckla din fulla potential. Livet är för kort för att inte levas fullt ut!

Gabor Kovacs

Med vänliga hälsningar!

Gabor Kovacs Jr.