AUM-smycke

Ett riktigt stilrent och tidlöst hängsmycke som kan bäras av såväl män som kvinnor. Aum-smycket bär på underbara vibrationer som en gång sägs ha skapat världen och fortsätter att skapa hela universum. Det skrivs på detta sätt på sanskrit. A står för skapande, U står för bevarande och M står för upplösning.

Aum är den heligaste av alla stavelser inom hinduismen, helig även för buddister. Aum symboliserar den hinduiska världssjälen och hela universum. Enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att ”aum” uttalades.  Aum-smycket är  i äkta silver med vitguldsplättering. Smycket väger ca 2,5 gr och har måtten 16 x 17 x 1,5 mm. Då det är vitguld ytterst så kommer det alltid att vara blankt och fint – sliverputsen kan ligga kvar i lådan! Ord pris ca 349:-.

Sortering

AUM - hängsmycke

Ett riktigt stilrent och tidlöst hängsmycke i klassiskt utförande som kan bäras av såväl män som kvinnor. Då ytskiktet är vitguld behöver smycket aldrig putsas för att behålla sin lyster.
I lager
299 kr
Facebook

Varför AUM på Sancho-förpackningen?

För ett antal år sedan fick jag ett budskap av mediet Hasse Nyander i Göteborg att som beskyddare på Sancho flaskorna/kartongen som innehöll Sancho skulle det finnas ett väldigt speciellt tecken – Aum-tecknet. Aum-tecknet skulle generera goda krafter och vibrationer och beskydda Sancho och föra vidare den goda energin till användarna av Sancho.