Produkter

LifePort har en ambition om att hela tiden erbjuda dig riktigt bra produkter som kan göra skillnad för dig i vardagen och leda dig mot ett hälsosammare och friskare liv.

Vår storsäljare är Sancho som är en ren naturprodukt som har sitt ursprung från Himalayas sluttningar, Nepal, där det traditionellt används av folken för att öka välbefinnandet i samband med t.ex. förkylningar och allmän trötthet. Via Lifeport har Sancho kommit till Sverige och västerlandet för att hjälpa oss här att må bättre. När du använder Sancho så hjälper du även barnen i Nepal. Fem kronor av varje såld förpackning går oavkortat till välgörenhet i Nepal. Läs vidare om LifePorts välgörenhet under fliken Välgörenhet. Utanför Himalayas sluttningar har Lifeport alla rättigheter att sälja och distribuera produkten. Om du vill hjälpa till genom att vara återförsäljare så är du välkommen att höra av dig på e-post till lifeport@telia.com.

Se vår film on Sancho

Kika gärna på LifePorts film om Sancho - och om allt man kan göra när man håller sig frisk och pigg! Den är inspelad i Åre av ett par unga grabbar utifrån hur de ser på omvärlden och vad man kan göra när man är frisk och pigg. Grabbarna är extremsportare vilket satt sin prägel på filmen ur en positiv aspekt. Och ja de använder Sancho numera😊! https://www.youtube.com/watch?v=FP20b3FOruE

 

Våra produkter

Klicka på en produkt för att ta del av erbjudanden för denna!

 

 

Maila oss på lifeport@telia.com om dina erfarenheter.