Retailers

LifePort söker kontinuerligt efter trevliga samarbetspartners och har anammat en policy utan krångliga regler och villkor. Därmed kan alla enkelt bli återförsäljare av Sancho och våra tibetanska gojibär! Dessutom ska du känna en viss stolthet över att du själv är med och bidrar till att barnen får det bättre i Nepal och Tibet! Läs gärna mer om den biten under fliken välgörenhet.

Se vår film on Sancho

Kika gärna på LifePorts film om Sancho - och om allt man kan göra när man håller sig frisk och pigg! Den är inspelad i Åre av ett par unga grabbar utifrån hur de ser på omvärlden och vad man kan göra när man är frisk och pigg. Grabbarna är extremsportare vilket satt sin prägel på filmen ur en positiv aspekt. Och ja de använder Sancho numera😊! https://youtu.be/mHE5UZvMcyM

Vill du bli återförsäljare av Sancho?

Glädjande nog så har vi inga krångliga regler och villkor. Nedan finner du en vägledning för hur det fungerar i stort. Kontakta oss på www.lifeport@telia.com eller order@sdist.se, om du funderar på större volymer än vad som anges nedan. Normalt återförsäljarpris är 132:- + moms (12%). (Vid större volymer så utgår det mängdrabatter.) Priser som jag sett bland återförsäljarna varierar från 189:- — 235:- + porto & packning. Det är fri prissättning i Sverige. Så du är fri att ta det pris du önskar. Sancho levereras i en läcker och skyltbar displaykartong som rymmer 12 flaskor, vilket också är minsta beställnings volym.

Bli återförsäljare av Sancho

Bli återförsäljare av Sancho

Sancho är en lättsåld produkt då den är tacksam att visa och prova på kunden. Sancho är i Sverige godkänd för både invärtes och utvärtes bruk. Kunden märker av effekten omgående - vilket verkligen underlättar din försäljning.

De fem kronorna som går tillbaka till Nepal i form av välgörenhet tas inte från din marginal utan de pengarna tas från LifePort.

På LifePorts hemsida kan du se några av barnen som får pengar ur Sancho-fonden samt ladda ner en pdf som beskriver Creating SMILES samt även se filmerna från Nepal.

 

Vill du bli återförsäljare av våra Äkta Tibetanska Gojibär?

Glädjande nog så har vi inga krångliga regler och villkor. Nedan finner du en vägledning för hur det fungerar i stort. Kontakta oss på www.lifeport@telia.com eller order@sdist.se, om du funderar på större volymer än vad som anges nedan. Normalt återförsäljarpris är 90:- + moms (12%). (Vid större volymer så utgår det mängdrabatter.) Priser som jag sett bland återförsäljarna varierar från 149:- — 179:- + porto & packning. Det är fri prissättning i Sverige. Så du är fri att ta det pris du önskar. De Tibetanska Gojibären är förpackade om 12 påsar vilket också är minsta beställningsvolym.

Bli återförsäljare av Goji

De Tibetanska Gojibären - världens kanske nyttigaste frukt är en lättsåld produkt då den är tacksam att visa och prova på kunden. De håller en hög kvalitet som märks direkt när din kund får smaka på bären.

 

Bli återförsäljare av AUM-smycke

Vill du bli återförsäljare av AUM-smycket i silver med vitguldsplätering så är priset 150:- exkl. moms om 25 % + porto och packning. Minsta volym är 5 st smycken.

Om du har några funderingar är du som sagt alltid välkommen att höra av dig till oss på lifeport@telia.com eller order@sdist.se.

Lycka till!

Gabor Kovacs